Poziv za sudjelovanje: Dani hrvatske kulture

Dopis Udruga Kroatische Gemeinschaft „Kroatien“ e.V. Neu Isenburg

Udruga Kroatische Gemeinschaft „Kroatien“ e.V. Neu Isenburg, u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom iz Frankfurta te različitim udrugama i organizacijama, organizira Dane hrvatska kulture 2017. koji će se održati od 15. do 20. svibnja 2017. godine u trgovačkom centru Isenburg Zentrum.
Cilj je Dana hrvatske kulture 2017. u Neu-Isenburgu predstavljanje hrvatskih posebnosti široj javnosti.
Udruga Kroatische Gemeinschaft  „Kroatien“ e.V. Neu-Isenburg već više od 24 godine doprinosi uspješnoj integraciji hrvatskih građana te trenutačno broji više od 190 članova. Na različitim info pultovima, koje nam je Isenburg Zentrum ljubazno stavio na raspolaganje, od ponedjeljka do subote predstavljat će se hrvatska kulturna dobra, tradicija i zanimljivosti.
Dani hrvatske kulture službeno se otvaraju 15. svibnja 2017. godine u 18:00 sati pod sloganom „Hrvatska- kultura, kreativnost, kulinarstvo“
Obradovalo bi nas kada bi Klub Ciste Velike i prijatelja u petak, 19. svibnja od 18:00 do 20:00 te u subotu 20. svibnja 2017. (program slijedi) godine svojim nastupom uveličali našu manifestaciju.
Nažalost moram napomenuti da je udruga, zbog financijskih razloga, u stanju preuzeti samo troškove  prenoćišta gostiju, u obiteljima naših članova.
Molimo Vas da nam žurno javite možete li sudjelovati na našoj manifestaciji.
Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju na tel.: 0049 177-9382835.
S poštovanjem,

Ivka Bošković
Predsjednica

 

Fotogalerija: